Flower my day

Flower my day

Na jarenlang gewerkt te hebben in het communicatievak (voor meer info zie linkedIn), besloot ik een aantal jaar geleden dat het tijd was om een nieuwe weg in te slaan. Mezelf bekwamen in het bloemenvak en mijn eigen bloemenatelier opzetten. Van kinds af aan heb ik al grote interesse in bloemen en tuinen. Altijd bezig om mijn omgeving mooier te maken.

Voor mij horen bloemen dan ook onlosmakelijk bij ‘een thuisgevoel’. Daar word ik blij van! De tuin is een verlengde van de binnenruimte en inmiddels is dit een tuin om trots op te zijn, te mooi om niet te delen. Daarom is het sinds vorig jaar ook mogelijk voor groepen (tuinclubs) de tuin te komen bekijken. Ook blij word ik van de pluktuin die ik in het zomerseizoen aan huis heb en waar ik de kleurigste veldbloemen laat bloeien. Blij van de seizoenen, waarin ik de mooiste kleurcomposities met bloemen kan maken om zo steeds weer een andere sfeer neer te zetten. En blij dat ik andere mensen blij kan maken met een bezoek aan de pluktuin, een mooie bos bloemen of een fijne sfeer om in te werken of te wonen.

Dat is namelijk waar Flower my day over gaat.

Bloemen voor evenementen

Flower my day verzorgt bloemen op bestelling voor evenementen, een mooi feest, een bruiloft of een afscheid. Door mijn communicatie achtergrond ga ik altijd voor het beste resultaat en kijk ik verder dan alleen de bloemen. Ik luister naar de wensen en probeer op basis daarvan iets persoonlijks te maken. Waar wordt de ontvanger blij van? Wat wil jij er mee zeggen? Zomaar wat vragen maar van groot belang voor het grotere geheel.

Het werken met de mooiste materialen, al dan niet uit de pluktuin, inspireert mij om verrassende creaties te maken. Als er iets te vieren valt, denk ik graag mee over de totale aankleding van je evenement. Altijd in samenhang met de omgeving, waarin de bloemen staan en waar nodig in combinatie met (woon)accessoires.

Een totaalconcept bedenken
dat feilloos aansluit
op de wensen van de klant,
daarin zit mijn kracht.

Bruidsbloemen

Bij deze bijzondere dag horen natuurlijk feestelijke bloemen. Lief, kleurrijk, sfeer van vers geplukt boeketje, bloemen van het seizoen, speciaal voor jullie. Alleen een bruidsboeket of de totale aankleding en styling van de grote dag? Ik ga er graag met jullie over in gesprek.

Perfectie tot in de kleinste details

Fotografie: Manola van Leeuwe

Afscheidsbloemen

Ook bij het afscheid nemen van een dierbare horen traditiegetrouw bloemen. Bij Flower my day zijn de afscheidsbloemen in veldboeket sfeer. Losjes en ongedwongen in een stuk verwerkt. Vooraf gaan we indien gewenst samen aan tafel voor een uitgebreid gesprek. Niet snel in een winkel uitkiezen uit een boek maar rustig aan tafel met alle ruimte voor een gesprek. Wat willen de nabestaanden? Welke kleur was favoriet? Wat waren de lievelingsbloemen? Hoe beschrijf je jullie dierbare? Met al deze input ga ik aan de slag om iets moois te maken. Maatwerk en passend bij de overledene. Tijdens het maken van het stuk, hou ik je regelmatig op de hoogte van de status. Ik denk met jullie mee en zorg dat jullie mede door de persoonlijke bloemen een mooi afscheid hebben.

‘wauw … sprakeloos ... zo mooi’
‘dank je wel voor het fijne gesprek’

Workshops

Ook organiseert Flower my day-workshops op aanvraag. Daarin maken we samen mooie bloemcreaties. Leuk als bedrijfsuitje of om samen met je vriendinnen te doen. In het seizoen pluk je eerst bloemen in de pluktuin en ga je vervolgens aan de slag met het binden van een boeket of het maken van een mooi geschikt bloemstuk. In de andere seizoenen werken we met verse bloemen van de groothandel. Wil je meer informatie neem dan contact op.

 

Kadobon

Wil je iemand zelf laten bepalen wat het beste moment is om een boeket te komen plukken in de pluktuin? Geef dan een bon cadeau.

Neem contact op en ik zorg dat je de bon ontvangt en in het pluk-seizoen welkom bent.

 

 

Bloemen op bestelling voor evenementen
Bruidsbloemen

Bruidsboeket

Fotografie: Manola van Leeuwe

Afscheidsbloemen

 

Workshops